Servicii oferite

Audit Cladiri Termografie Instalatii

Bine ai venit pe pagina noastră dedicată serviciilor de audit energetic și termografie! Suntem aici pentru a vă oferi soluții specializate care să vă ajute să optimizați eficiența energetică și să asigurați buna funcționare a instalațiilor dvs. Află mai multe despre serviciile noastre de top mai jos:

Audituri Energetice conform Legii 121

Auditurile energetice sunt esențiale pentru identificarea și evaluarea consumului de energie al clădirilor și instalațiilor. Conform Legii 121, aceste audituri sunt obligatorii și oferă o imagine detaliată asupra eficienței energetice a activelor dvs. Astfel, puteți lua decizii informate pentru a reduce costurile și a contribui la protejarea mediului.

Consultanță pentru Realizarea de Parcuri Fotovoltaice

Oferim servicii de consultanță și îndrumare care acoperă fiecare aspect esențial, garantând succesul și eficiența proiectelor dumneavoastră în domenii precum Proiectare, Intocmire Documentații de Avizare, Avizare la autorități, Execuție, Recepție, Punere în funcțiune, Exploatare și Defectoscopie.

Verificare Instalații Fotovoltaice conform IEC 62446-1

Pentru proprietarii de instalații fotovoltaice, este crucial să se asigure că acestea funcționează la parametri optimi. Verificarea instalațiilor fotovoltaice conform standardului IEC 62446-1 este de o importanță crucială pentru proprietarii acestor sisteme, în special în contextul expirării perioadei de garanție. Această procedură nu doar asigură că panourile solare funcționează la parametri optimi și identifică eventualele probleme în stadiile incipiente, ci are și o semnificație financiară esențială. Efectuarea verificărilor înainte de expirarea garanției vă protejează de eventualele costuri ulterioare, care, după acest moment, vor fi transferate în sarcina beneficiarului și nu vor mai putea fi acoperite de către constructorul sau instalatorul inițial. În acest fel, prin monitorizarea și întreținerea adecvată a instalațiilor fotovoltaice, nu doar vă asigurați de performanța lor optimă, ci și de menținerea costurilor la un nivel controlat pe termen lung. Este o măsură proactivă pentru a proteja investiția dumneavoastră și a vă asigura că beneficiați de beneficii sustenabile în ceea ce privește producția de energie solară.

Termografie Panouri Solare, Clădiri, Instalații Electrice și Termice

Termografia este o tehnică non-invazivă care utilizează imagini termice pentru a detecta variațiile de temperatură în diferite obiecte și instalații.

  • Termografie Panouri Solare: Identifică defecte sau disfuncționalități în panourile solare pentru a menține performanța optimă și a prelungi durata de viață a sistemelor.
  • Termografie Clădiri: Ajută la identificarea pierderilor de căldură, fisurilor sau altor probleme de izolare termică, contribuind la eficiența energetică și confortul termic.
  • Termografie Instalații Electrice: Detectează conexiuni slabe, supraincarcări și alte anomalii în instalațiile electrice, prevenind astfel riscul de defectare și incendiu.
  • Termografie Instalații Termice: Identifică pierderile de căldură în sistemele termice, optimizând consumul de energie și reducând costurile asociate încălzirii sau răcirii.

Investiția în aceste servicii nu numai că vă ajută să economisiți bani pe termen lung, dar contribuie și la reducerea impactului asupra mediului. Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de expertiza noastră și a asigura buna funcționare a activelor dvs. energetice!