Consultanță pentru Realizarea de Parcuri Fotovoltaice

Planificare Executare Exploatare

Noi Orizonturi Energetice cu Serviciile Noastre de Consultanță pentru Parcuri Fotovoltaice și Eoliene

Suntem pasionați de construirea unui viitor sustenabil și vă stăm alături în fiecare etapă a dezvoltării Parcurilor Fotovoltaice și Eoliene. Oferim servicii de consultanță și îndrumare care acoperă fiecare aspect esențial, garantând succesul și eficiența proiectelor dumneavoastră în domenii precum Proiectare, Intocmire Documentații de Avizare, Avizare la autorități, Execuție, Recepție, Punere în funcțiune, Exploatare și Defectoscopie.

Servicii Noastre Cuprind:

 1. Coordonare și supraveghere Proiectare:
  • Abordăm fiecare proiect cu un accent deosebit pe inovație și eficiență, garantând o proiectare adaptată nevoilor dumneavoastră specifice.
 2. Coordonare și supraveghere la întocmirea de Documentații de Avizare:
  • Oferim suport deplin în elaborarea documentațiilor necesare pentru a obține avizele și aprobările cerute de autorități, asigurând respectarea tuturor standardelor și reglementărilor în vigoare.
 3. Coordonare Avizare la Autorități:
  • Ne ocupăm de întregul proces de comunicare și avizare cu autoritățile, facilitând astfel obținerea aprobărilor necesare pentru implementarea proiectului dumneavoastră.
 4. Coordonare și supraveghere pe perioadele de Execuție și Recepție:
  • Coordonăm cu precizie implementarea proiectului, asigurându-ne că fiecare detaliu este tratat cu atenție pentru a atinge performanța optimă.
 5. Coordonare și supraveghere Punere în Funcțiune:
  • Monitorizăm și optimizăm procesul de punere în funcțiune, garantând o tranzitie fără probleme către operaționalitatea deplină.
 6. Exploatarea și asigurarea Conformarii cu cerintele legale pe perioada de exploatare:
  • Oferim suport continuu pentru a asigura funcționarea eficientă pe termen lung a Parcului Fotovoltaic sau Eolian, maximizând randamentul energetic și conformarea cu celintele tehnice legale.
 7. Defectoscopie Specializată:
  • Implementăm tehnici avansate de defectoscopie pentru a identifica și remedia potențialele probleme, menținând astfel integritatea și performanța sistemelor.

Cu o echipă de profesioniști dedicați, suntem pregătiți să vă ghidăm în crearea unei surse durabile de energie. Contactați-ne astăzi și începeți călătoria către o lume mai verde și energetică. Energie curată, viitor luminos – suntem partenerul dumneavoastră în transformarea viziunii în realitate.