GDPR Termeni de Utilizare

1.Proprietate

Domeniul www.somesan.ro/gamma este proprietatea Techno Energy SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza www.somesan.ro/gamma.
Accesul si utilizarea portalului www.somesan.ro/gamma se face cu respectarea anumitor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea portalului www.somesan.ro/gamma, conectarea si accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea tuturor termenilor si conditiilor, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

2.Scop/Acces

Scopul permis pentru utilizarea portalului este obtinerea de informatii despre locatia prezentata. Nu permitem utilizarea portalului in alte scopuri.
Prin termenul “utilizator” al portalului www.somesan.ro/gamma se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.
Accesul utilizatorilor la portalul www.somesan.ro/gamma poate fi restrictionat temporar sau definitiv, fara a fi necesara nici o explicatie, notificare sau formalitate.

3.Proprietate intelectuala

www.somesan.ro/gamma ofera acces liber la portal si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatiile existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de societatea Techno Energy SRL in calitatea sa de proprietar si dezvoltator al portalului www.somesan.ro/gamma si/sau a partenerilor sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, obtinuta anterior, prin acordul scris al societatii detinatoare si/sau al partenerilor sai.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt protejate de drepturi de proprietate. In acest sens, acolo unde textele/imaginile au fost preluate de pe alte surse, a fost specificata sursa si a fost postat link catre sursele de unde au fost prelute.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al societatii detinatoare , societatii detinatoare nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de societatii detinatoare si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau obtinut in prealabil.
www.somesan.ro/gamma poate furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse online ale partenerilor si/sau sponsorilor. www.somesan.ro/gamma nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. www.somesan.ro/gamma nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de situl propriu si/sau de catre site-urile respective.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de www.somesan.ro/gamma prin intermediul portalului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica/atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
www.somesan.ro/gamma isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita www.somesan.ro/gamma, societatea detinatoare si/sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

4.Restrictii in utilizare

Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua www.somesan.ro/gamma sau a sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua gazda a portalului www.somesan.ro/gamma care nu sunt publice, fara autorizatie;
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua www.somesan.ro/gamma prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. www.somesan.ro/gamma va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

5.Continuitatea serviciului

Echipa care gestioneaza domeniul www.somesan.ro/gamma depune toate eforturile pentru ca portalul sa fie accesibil non stop.
www.somesan.ro/gamma isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
www.somesan.ro/gamma nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
www.somesan.ro/gamma poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

6.Exonerarea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. www.somesan.ro/gamma este exonerat in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
www.somesan.ro/gamma nu ofera nici o garantie ca:
– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra ;
– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
– orice eroare de program va fi corectata.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
www.somesan.ro/gamma nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu securitatea www.somesan.ro/gamma sau a liniei dvs. de comunicare cu portalul.
Nici un sfat sau alte informatii indiferent de forma in care sunt obtinute de la portalul www.somesan.ro/gamma sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

7.Limitarea raspunderii

Societatea Techno Energy SRL si www.somesan.ro/gamma nu vor fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca  a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
www.somesan.ro/gamma – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin sau de pe site-ul www.somesan.ro/gamma;
– acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
– orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe www.somesan.ro/gamma, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii direct la adresa booking@somesan.ro sau trimitand mesaj din pagina de contact “Contacteaza-ne” cu mesajul “Doresc sa raportez o incalcare a dreptului de autor”.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. www.somesan.ro/gamma isi rezerva dreptul de a nu publica acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Avand in vedere cantitatea mare de informatii si sursele diverse din care au fost culese aceste informatii, va recomandam ca inainte de a le considera sigure, inainte de a lua decizia de a calatori catre obiectivele promovate de catre portal sa le verificati si in alte surse. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. www.somesan.ro/gamma nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
www.somesan.ro/gamma nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

8.Forta majora

www.somesan.ro/gamma, afiliatii sau/si in general, furnizorii de informatie catre portal nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de www.somesan.ro/gamma, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.somesan.ro/gamma. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.somesan.ro/gamma, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.somesan.ro/gamma, erorile de operare, greva etc.

9.Notificari

Orice notificare catre www.somesan.ro/gamma trebuie trimisa in scris, prin intermediul modalitatilor de comunicare stipulate in prezentul document.