Expired: Festivalul ‘Bistrița folk’ 2017

Bistrita Folk Festival 2017

Va oferim alaturat cateva informatii generale despre eveniment:

– Cand? In 17-18 – Noiembrie – 2017
– Ora? 18.00 – 20.00
– Unde? In Bistrita – Centrul Cultural Dacia
– Informatii? telefon: 0774 094 248
 Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și Asociația Culturală România din inima mea Bistrița îi invită pe tinerii creatori și interpreți de muzică folk să participe la concursul organizat în cadrul Festivalului Național ‘Bistrița folk’, ce se va desfășura la Centrul Cultural Dacia din Bistrița în perioada 17 — 18 noiembrie a.c. Regulamentul și fișa de înscriere în concurs sunt disponibile pe site-ul www.cjcbn.ro / muzică clasică și modernă. Concursul va avea loc vineri, 17 noiembrie în deschiderea primei seri a festivalului, iar sâmbătă 18 noiembrie se va desfășura Gala laureaților.

Festivalul ‘Bistrița folk’ propune în acest an publicului recitaluri deosebite: Ducu Bertzi&friends, grupul Ecoul, Adrian Ivanițchi, Vali șerban și Gheorghe Ani în prima seară, Ștefan Hrușcă, Iurie Sadovnic Orheianul (Republica Moldova), Cosmin Vaman&Alexandra Andrei și Adi Beznă în seara a doua. Invitatul special al festivalului va fi poetul Adrian Popescu.

Biletele se pun în vânzare începând de miercuri, 1 noiembrie la Centrul Cultural Dacia. Prețul unui bilet este de 25 lei pentru o seară.

Festivalul ‘Bistrița folk’ 2017 este organizat de Centrul Județean pentru Cultură Bistrita-Năsăud și Asociația Culturală România din inima mea Bistrița, în parteneriat cu Biblioteca Județeană ‘George Coșbuc’ Bistrița-Năsăud. Sponsor principal: EcomasEnergosystem Bistrița. Sponsori: CML.RO, ARHICRIS LOGISTIC SRL, Hotel CODRIȘOR și POMBIS Bistrița.

Președinte executiv ASCRIM Florin Săsărman

Sursa: AGERPRESS

Imaginea: Centrul Cultural Dacia

Share This: