Cazare / Booking la Apartament Delta Bistrita

Studio Delta

Studioul Delta amenajat la mansarda cladirii, echipat cu instalatie de climatizare de tipul “Aer Conditionat cu generator Split” este un spatiu recent renovat, care ofera conditii de sedere deosebite pentru 1 până la maxim 4* persoane. Amplasat intr-o zonă linistită a orasului Bistrita, nu foarte departe de centrul orasului, studioul poate fi închiriat chiar si pentru o singură noapte**, în regim hotelier. Pentru oaspetii nostri oferim WiFi gratuit pe întreaga perioadă de şedere.

Este compus din: (vezi in galeria de imagini si planul studioului)

  • dormitor,
  • sufrageria/bucataria in regim open space,
  • hol de acces,
  • baie.

Camerele studioului dispun de următoarele dotări:

  • in dormitor este amplasat un pat matrimonial (180cm/160cm) pentru doua persoane, 2 noptiere, un dulap incapator, un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu şi cu plată;
  • in sufragerie este amplasata o canapea extensibila de dimensiuni mici (120/160 cand este extinsa);
  • in bucatarie veti gasi, pe langa ustensilele specifice de bucatarie, un cuptor cu microunde, un fierbator de apa, un prajitor de paine, o masina de cafea si o plita electrica;
  • in baia echipata cu dus e se afla dotarile standard ale unei bai.

Pentru autoturisme parcarea se poate face pe domeniul public in zona proprietatii. Va oferim pentru copii acces la toate facilitatile din curte: tobogan, leagane, sistem de catarare, trambulina.Va oferim contra cost, pentru adulti acces la sala de sport***.

Accesati va rugam, sectiunea “Servicii” pentru intreaga lista a acestora precum si pentru conditiile de oferire a lor.

Oaspeţii beneficiază de ceai şi cafea. Cel mai apropiat magazin alimentar se află la 50 de metri de Studio Delta, iar la 100 de metri există un supermarket.

Gara si Autogara Bistrita se află la 0,5 km. Cel mai apropiat aeroport internaţional se afla la Cuj, Aeroportul International Avram Iancu si este la aproximativ 110 km de proprietate. Se oferă servicii de transfer disponibile la cerere şi la un cost suplimentar.

* in anumite situatii capacitatea apartamentului poate fi limitata! Momentan din cauza conditiilor de siguranta sanitara: Apartamentul poate gazdui doar membrii aceleiasi familii!

** in anumite situatii perioada minima de rezervare a apartamentului poate fi restrictionata! Momentan din cauza conditiilor de siguranta sanitara: Apartamentul poate fi rezervat pentru un sejur de minim 5 nopti!

*** in anumite situatii accesul la sala de sport poate fi restrictionat! Momentan din cauza conditiilor de siguranta sanitara: Accesul la sala de sport este interzis!

Galerie imagini: