Expired: Memorialului “Ioan Coroban” 2017

Memorialul Ion Coroban

Va oferim alaturat cateva informatii generale despre eveniment:

– Cand? In 16-17 – Decembrie – 2017
– Ora? 09.00 – 19.00
– Unde? In Bistrita – Sala Polivalenta
– Informatii? Memorialul Ioan Coroban
Editia cu numarul noua al memorialului “Ioan Coroban”.
Un elogiu adus celui mai titrat arbitru de handbal al judetului Bistrita Nasaud
IOAN COROBAN – A fost presedinte al Colegiului Judetean de Arbitri Bistrita-Nasaud, fiind cel mai titrat arbitru al judetului si unul dintre cei care a contribuit la infiintarea clubului Handsport.
Nascut in 25 octombrie 1967 in orasul Bistrita, fiind al doilea copil al familiei Coroban.
A practicat handbalul de la o varsta frageda la CSS Bistrita pana la terminarea junioratului. Pentru ca nu putea sta departe de sportul pe care l-a indragit asa de mult s-a indreptat spre cariera de arbitru, unde in scurt timp a devenit foarte apreciat. A condus jocuri oficiale de la juniori pana la seniori totalizand un numar de 457 de jocuri.
Din dorinta de a mai juca handball cu fostii colegi a organizat intalniri saptamanale nascandu-se astfel idea infiintarii unei echipe de Old-Boys. Mai tarziu, aceasta s-a concretizat prin infiintarea in anul 2006 a clubului “HANDSPORT’. Acesta urma sa se ocupe de cresterea tinerelor sperante ale handbalului bistritean.
Din nefericire, nu a reusit sa vada finalizata formarea primelor grupe de copii, plecand mult prea devreme dintre noi, in data de 19 decembrie 2007.
Pentru cel care a fost IOAN COROBAN dar si pentru tot ce a facut pentru handball, ii suntem recunoscatori si ii simtim lipsa.
IN MEMORIAM!

Sursa: FACEBOOK

Imaginea:FACEBOOK

Share This: